Ghost-Note

Предвождана от дуото перкусионисти Робърт Спат Сарит и Нейт Уърт (трикратни носители на "Грами" със "Snarky Puppy"), групата "Ghost-Note" е експлозия от звуци. С обширен списък от музиканти от "следващо" ниво, представителни членове на Принс, Снуп Дог, Ерика Баду, Хърби Хенкок, Кендрик Ламар, Маркъс Милър, Тото, Джъстин Тимбърлейк и други, групата изтласква фънк музката в бъдещето, изграждайки вдъхновяващи пионерски основи, представени от любителите на Джеймс Браун и "Sly & The Family Stone" и вливайки своята свежест във вкусове на афробит, хип-хоп, психеделия, световния фолклор и др. С издаването на албума "Swagism" през 2018 г., "Ghost-Note" направиха мисията си ясна. Албумът акцентира върху ритъма, изкарвайки на преден план неустоимите, силно ударни ритми, стоящи в основата на дивата и богата музика

на групата. Изтъквайки множеството сътрудничества с гост-музиканти, включително Камаси Уошингтън, Карл Денсън, Боби Спаркс, Найджъл Хо, Таз и др. "Swagism" представя зашеметяващите възможности на групата да нажежават и разтапят звуците, като в крайна сметка добавят към звученето на "Ghost-Note" остри и сложни взаимодействия.

Дръзко, както в звуковата дълбочина на албума "Swagism", така и в осъзнатата социална позиция, групата лесно превежда тази авантюристичност в жива обстановка. Изпълненията на живо на "Ghoste-Note" са акцентирани в лицето на публиката, като групата не предлага маниерни претенции, често свързвани с нейните джаз корени. Фокусирани върху създаването на изкушаваща танцувална музика и заразителна положителна енергия, всяко тяхно представление създава възможности на феновете и музикантите за отпускане и общуване. След създаването си през 2015 г., "Ghost-Note" започват светкавично да завладяват света. Двата студийни албума на групата – "Swagism" 2018 г. и "Fortified" 2015 г. печелят огромно и бурно одобрение и популярност, както и успехи по цял свят, като и двата албума попадат в номер 1 класациите на "iTunes Jazz". Нещо повече, постоянно растящото музикално семейство провежда успешни хедлайн турнета в САЩ, Канада и Япония, изявявайки се в най-престижните международни музикални фестивали и събития.

Робърт Спат Сарит ("Snarky Puppy", Хърби Хенкок, Кендрик Ламар) - барабани
Нейт Уърт ("Snarky Puppy") – барабани
Дуейн "МоноНеон" Томас (Принс) – Бас
Питър Кнудсен – китара
Воън Хенръ – клавирни
Джонатан Моунес ("Funky Knuckles", "RC & The Gritz") – алт саксофон, флейта
Майк Джелъни Броокс (Кърк Франклин, "RC & The Gritz") – тенор саксофон, флейта