1 - 3 юли

Южен парк II - вход свободен
Ник Уест

«Женският Лени Кравиц»- ~ Dave Stewart (Eurythmics)

«Holy Funkadelic, почувствах енергията на това момиче още първия път, в който бях в нейно присъствие и знаех, че в нея и в прическата й, има нещо специално » ~ Steven Tyler

«Изключително присъствие на сцената» ~ Prince

«Нейната прическа е цветен гребен с формата на басов ключ » ~ Soul Train

Ник Уест е много повече от красиво лице. Тя е работила с артисти като Дейв Стюарт от Юритмикс, Принс, Джон Майер, Глий, специален гост е на American Idol. Известният музикален журналист Алекс Хендерсън (сп. Билборд) обобщава невероятния талант на Уест по следния начин «Ник Уест е един от малкото артисти на 21-ви век, който не е лишен от виртуозност.»

Само на 25 години, басистката перфектно познава инструмента си и свири с вдъхновение, идващо от Лари Греъм, Луис Джонсън (Братя Джонсън) и Маркъс Милър. Ник Уест е и силно експресивна певица. Известна с запомнящия се кавър на «Back In Black» от AC / DC, Ник впечатли много от феновете на рок музиката и мигновено се превърна в новата любимка на легендата Стивън Тайлър. Има много велики певци, но само няколко имат глас с характер, който принуждава всички, които го чуят, да слушат внимателно. «Бях много изненадана да разбера, че Лени Кравиц е гледал всички мои клипове и е бил толкова впечатлен от кавъра ми на "Teen town", че поиска да се срещнем лично», казва тя.

Музикалното пътешествие на Уест започва в родния й град, Финикс, Аризона. Точно там, баща й, професионален китарист, я учи да свири на ритъм китара, докато е само на 13 години. Израснала в дом, изпълнен с музика и творческа енергия, семейство Уест включва нейните сестри (клавирни, барабани, цигулка и китара), които са били първата й банда и по-голям брат, с някои от които тя все още записва и днес.

Въпреки, че започва музикалното си пътешествие свирейки на китара, Ник осъзнава призванието си, когато открива баса в гимназията, докато слуша « You Wanna Be Startin Somethin'» на Майкъл Джексън. След откриването на този инструмент нищо не може да я спре.

Въпреки че бащата на Уест учи нея и нейните братя и сестри да пеят още в ранна възраст, тя определя себе си повече като басист, а не толкова като певица до степен, че е възнамерявала дебютният й албум "Just in the Nik of Time" да бъде изцяло инструментален проект. «Продуцентът, с който работех ми каза, че имам прекрасен глас и трябва да пея,» казва Уест. «В крайна сметка започнах да го правя и дори донякъде ми харесва вече»

По време на работата й върху първия й албум «Just In The Nik Of Time », Дейв Стюарт от Юритмикс също се запознава с изпълнителския талант на Уест, влюбва се в нейния соул глас и се свърза с нея за съвместна работа по няколко проекта. Само след дни тя е на участие със Стюарт в Лос Анджелис пред огромна публика. Дни по-късно започва да работи по нов запис заедно с него и композитора/продуцент носител на Грами Глен Балард (Аланис Морисет, Джордж Стрейт и Майкъл Джексън). От този момент насам, Ник акомпанира, записва и свири с множество световно известни артисти, като Принс, Джон Майер и Маркъс Милър. Нейният талант дори привлича вниманието на Лени Кравиц, Стивън Тайлър, и Флий от Red Hot Chilli Peppers. «Ник Уест определено завръща фънк звученето и аз обичам всичко, което тя прави като артист!» ~ Бутси Колинс.

Талантът на Уест е забелязан от легендарната музикална компания Фендер още преди да се появи на кориците на списанието Bass Musician и да участва в Bass Player, Bass Quarterly Германия, и Bass Magazine Япония, Те са впечатлени от забележителния й глас и фънки бас свирене и й предлагат да ги представлява. Тя е също така един от първите музиканти, които свирят на първата 6-струнна бас китара Фендер. Нейния низ от постижения продължава, след като е избрана за представлява Black Beauty Amplifiers на SWR. Снимката на Уест, включена в рекламата е ръка, избрана от легендарния басист Маркъс Милър. «Всеки път, когато на някой му се обажда Принс и музикалният директор на Майкъл Джексън (Майкъл Биърдън), просто знаеш, че това е някой специален!»

Ник е рекламно лице на чисто новата линия бас китари Dimension Bass, пусната от Фендер през 2013 г. Тя е й партньор в разработването на нови бас китари. Тя също е й творческият инициатор на конкурса Queen of Strings, откривaща, вдъхновяваща и преподаваща на младите жени самочувствие и дисциплина като инструменталисти.

Ник Уест - бас/вокал
Нишел Кото - бек вокал
Крис Търнър - кийборди
Хъби Уанг - китара
Ариел Мелъни - китара
АрДжей Норууд младши - барабани