Арт-базар

Няма да търсите дълго арт-базара на A to JazZ, защото той се отличава с най-пъстрите и креативни творчески идеи, дело на български творци и концептуални марки. Тази година ще намерите разнообразие от продукти с фокус изкуство, култура, дрехи и аксесоари. За нас е удоволствие отново да посрещнем уникални по своята идентичност изложители, предлагащи на всеки възможността да отнесе със себе си цветно късче преживяване.

Информация за изложителите:

Уважаеми изложители,
Щастливи сме, че заедно с вас ще направим преживяването A to JazZ още по-невероятно! Благодарение на вас, този фестивал става още по-пъстър и с висока художествена и емоционална стойност. Защото вие сте важна част от A to JazZ, със следната информация целим да улесним максимално вашата работа по време на събитието:

A to JazZ отново ще осигури вътрешен транспорт и помощни средства за транспортиране на материалите на Изложителите на всеки кръгъл час между 14:00 и 16:00 ч. в трите фестивални дни. В тези часове, на бариерата на парка откъм ул. "Петко Каравелов" ще ви чака специализирания транспорт, на който можете да претоварите вашето одобрудване и стоки, и то да бъде транспортирано до зоната на базара. Учтиво ви напомняме, че влизането на МПС на територията на парка е абсолютно забранено.

Достъпът до вашите работни пространство e от 10:00 ч. на 06.07.2018 ч. до 10:00 ч. на 09.10.2018 г. Дейностите по монтаж и оборудване на пространството от страна на Изложителите се осъществява в дните 06.07., 07.07. и 08.07. в часовия диапазон от 14:00 до 16:00 ч.

Напомняме ви също отново да прочетете общите условия за участие, от които зависи вашето успешно представяне на арт-базара, както и да спазвате стриктно всички законови и нормативни документи, свързани с регулирането на вашата дейност.

Можете да разчитате на пълно съдействие от страна на нашия арт-базар екип, начело с Мария Никодимова.

Контакти:
Мария Никодимова
Мениджър арт-базар
+359 889 388 378
bazar@atojazz.bg