Мърчъндайз

Фестивалният мърчъндайз щанда на A to JazZ Festival се намира в началото на нашия арт-базар. Както винаги сме приготвили наши дизайнерски сувенири, като дамски тениски, торби и чанти, шапки, очила, гривни, чаши и много други. Освен всичко това, на щанда ни ще намерите още дискове на артистите от нашата сцена и фестивалната ни книжка.

A to JazZ Пикник кошница за четирима пък е най-новото ни предложение за невероятни фестивални емоции, споделени с приятели! Нея ще можете да вземете също от фестивалния щанд, но само с предварителна заявка тук.

Ето какво Ви предлагаме, за да се наслаждавате пълноценно на нашия джаз пикник:
- красива плетена кошница с подплата
- меко пикник одеяло с непромокаема долна част
- бутилка специално селектирано вино*
- комплект чаши за вино
- тарелка с изкусителни италиански деликатеси

*На място ще можете да изберете от три предложения – аржентинско пино гриджо, новозеландски совиньон блан или ароматно розе. Разбира се, виното ще бъде предварително охладено, а деликатесите прясно нарязани.

A to JazZ Пикник кошница можете да закупите на цена 69 лв. до 05.07 (четвъртък) само с преварителна заявка тук. В заявката трябва да посочите деня (06, 07 или 08 юли), в който желаете да получите своята кошница.
Можете да я вземете в предпочитания ден от нашия феситвален щанд между 17:30 и 21:00 ч.

Важно! Задължително носете разпечатано или получено на мобилното Ви устройство платежно нареждане от ePay.bg!
Количествата на кошниците са ограничени!

Моля, следете за коректното попълване на Вашите имейл адреси. В случай, че не получите имейл с потвърждение за Вашата покупка, свържете се незабано с ePay.bg на office@epay.bg или на телефон 02 / 921 08 80.

Надяваме се всички наши предложения да ви донесат радост и незабравим спомен от A to JazZ Festival 2018.