A to JazZ Festival 2017 с най-бързия бар в света, с генералната подкрепа на VISA

Скъпи приятели, за нас е удоволствие да представим за първи път в България иновативната платформа за скоростно обслужване на фестивалните барове Speed.Bar с подкрепата на Visa – водещата глобална система за разплащания. Платформата ти позволява бързо, лесно и удобно да поръчаш храни и напитки, без да губиш време в чакане на дълги опашки. Системата е създадена за браузъра на смартфона ти (Android и iOS) и позволява поръчки и плащане с кредитна или дебитна карта онлайн в реално време. Всичко се случва само за няколко минути, докато се кефиш с приятели на страхотните артисти на A to JazZ, при това без да се отделяш от компанията си!

Платформата е създадена и разработена от лидера на пазара за електронни плащания у нас ePay.bg, а премиерата й по време на A to JazZ 2017 е с генералната подкрепа на VISA – компанията, която предлага иновативни решения за разплащания на потребителите. VISA е оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, - която е в състояние да управлява над 65 000 съобщения за трансакции в секунда, като в същото време защитава потребителите от измама и гарантира разплащанията за търговците.

Какво е Speed.Bar?
Speed.Bar e виртуален бар за браузъра на смартфона ти. С него можеш да поръчаш и платиш сигурно и бързо своите напитки и храни по време на фестивала. Именно физическото изпълнение на поръчката и плащането в брой (наливане на бира, връщане на ресто и т.н.) губи най-много време във висене пред бара. За да избегнеш чакането ти трябва само смартфон, банковата ти карта и мобилен интернет. Можеш да поръчаш дори идвайки към фестивала или бара и когато пристигнеш, просто да вземеш питието си. Вместо ти да чакаш бара, Speed.Bar чака теб.

Как да си поръчам бързо, лесно и сигурно?
Влизаш на atoz.speed.bar, поръчваш от менюто и плащаш с банковата си карта, която се въвежда само първия път. Веднага след плащането поръчката започва да се изпълнява на бара, а ти следиш процеса. Когато е готова, получаваш на телефона си баркод, с който отиваш на бара и си получаваш поръчката, без да чакаш. Общо 3 минути. Гот, нали?

Сигурно ли е?
ePay.bg e най-големият и сигурен оператор на електронни плащания в България. Системата работи от 1999 г. и сега компанията отговорно оперира с 95% от българския електронен пазар. ePay.bg има най-високия сертификат за сигурност, издаден от VISA и Mastercard. Предлаганите от системата услуги се ползват от всички банки в страната, от финансови и държавни институции.

С каква банкова карта мога да използвам услугата?
Можеш да платиш с всяка твоя валидна банкова карта, издадена от български оператор. Такива са VISA, Mastercard и БОРИКА.

Как да спечеля iPhone7?
Това издание на A to JazZ наистина обещава да е най-мащабното досега, с най-пълно изживяване за посетителите. Към страхотните артисти и най-бързия бар добавяме и възможността да спечелиш един от трите iPhone7 по време на фестивала!

Всеки, който е направил 3 броя валидни плащания на адрес https://atoz.speed.bar/ за всеки един от фестивалните дни (7, 8 или 9 юли 2017 г), участва за възможността да спечели iPhone7 в края на деня. Така че всеки ден един щастливец ще се сдобива с чисто нов iPhone 7.

Три валидни плащания през Speed.Bar се броят за една регистрация в играта. Всеки участник има право на неограничен брой участия за периода на играта.

Пълните правила на играта можете да прочетете на https://atoz.speed.bar

Бирата е от VISA!
Точно така, има и бира от VISA! На всеки 5 закупени бири през Speed.Bar нашият генерален спонсор VISA ти дава една безплатно. И не е нужно ти да броиш – Speed.Bar сам ще ти каже, когато достигнеш бройката. На страницата в браузъра на телефона ти ще се появи съобщение, че на Speed.Bar-a те чака твоята бира от VISA, а ти сам ще прецениш кога да я вземеш. Enjoy!

Speed.Bar на A to JazZ 2017 е съвместен проект на ePay.bg, VISA и A to JazZ Festival. Организаторите на фестивала не са собственици или оператори на системата Speed.Bar и нямат отношение и отговорности към нейното функциониране, както и към никакви финансови транзакции. A to JazZ Festival не носи отговорност за причинени вреди или неудобства от какъвто и да е характер при ползването на платформата Speed.Bar.

За инфо: 02/ 921 08 50 или във Facebook – Speed.Bar