От 2011 г.  A to JazZ Festival е забележителна част от културния живот на София. Мисията му е да разпространява и популяризира джаза и импровизационната музика сред младите хора. Фестивалът традиционно бележи началото на лятото, представяйки най-големите имена от световната музикална сцена в красивия столичен Южен парк 2. Всяка година фестивалния парк посреща над 40 000 души публика, пред която невероятните изпълнители свирят джаз.

Mastercard Ви предлага безценно фестивално изживяване по време на 
A to JazZ в специалната комфортна Mastercard Zone с ограничен капацитет, комфортни места за сядане, маси, коктейл бар с професионални бармани, специален вино бар, комплимент една напитка по избор и собствен санитарен възел.

Билети могат да бъдат закупени единствено от притежатели на Mastercard карта, без значение вида карта (дебитна или кредитна) и банката-издател. 

 

Пазаруването с карта Mastercard по време на фестивала на обща стойност над 30 лв. Ви дава възможност за участие в томбола за награди в специалния щанд на Mastercard. Съберете и запазете вашите бележки от плащания на обща стойност минимум 30 лв. и посетете с тях щанда на Mastercard, където можете да спечелите великолепни награди! Няма ограничение в броя участия в томболата.

Заедно с Mastercard® те предизвикваме да превърнеш 11-тото издание на любимия си A to Jazz в иснтинско фенси изживяване.​

 Харесай поста за играта ни в социалните канали на A to Jazz ( Instagram, Facebook ), отбележи двама приятели в коментар и участвай в томболата.

Играта се организира от А to Jazz festival. Всеки изпълнил условията на играта има възможност да спечели еднодневна покана за двама. Победителите ще бъдат изтеглени на 30.06.2022г. и публикувани на https://atojazz.bg/index.php/mastercard-zone/ , както и тагнати в стори в Instagram.

Победителите трябва да изпратят 3 имена и ден, в който искат да се възползват от наградата на имейл ivan@atojazz.bg.  Поканата е валидна в периода на провеждане на фестивала 1-3 юли 2022 г.

Back to top
a

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem Ipsum.
lorem quis bibendum aucto Lorem ipsum dolor
um aucto Lorem ipsum

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Follow us