FAQ

Как можем да стигнем до фестивала?

A to JazZ Festival се провежда в София на удобна и лесно достъпна локация. Южен парк 2 се намира в непосредствена близост до Парк център мол и плувен комплекс “Спартак”. Близки спирки на градски транспорт: 

 

Метростанция:  “Европейски съюз”  

Автобуси:  94 и 102  

Тролей: 

 

Поради липсата на голям паркинг за автомобили в района около парка, препоръчваме използване на публичен транспорт, както и на велосипеди, за които има предвиден специален велопаркинг в началото на фестивалната зона.   

 

Аз съм чужденец, как мога да посетя фестивала?

България привлича хиляди туристи всяка година. Няколко самолетни компании предлагат редовни лоу-кост полети до София - Ryanair, WizzAir, Easy Jet, както и стандартни полети с Bulgaria Air. Препоръчваме да планирате престоя си навреме, за да намерите най-добрите предложения за настаняване. Резервирането на AirBnB апартамент е популярна и привлекателна опция за вашата почивка.  

 

При желание да резервирате хотел, следните вериги хотели се намират в близост до локацията на фестивала - Hilton Sofia, Best Western Art Plaza, VIKO Boutique Apart Hotel, Grand Hotel Millenium Sofia, Rosslyn Central Park Hotel и др.  

Плаща ли се за посещение на фестивала?

Достъпът до фестивала е свободен и не се изисква закупуване на билет.  

A to JazZ предлага специално преживяване в Комфортната зона на фестивала, която  предлага истински комфортно преживяване с осигурен собствен бар с богат асортимент от напитки и коктейли, храна, седящи места, сервитьори и самостоятелна тоалетна. Комфортната зона е с ограничен капацитет и влизането в нея става след закупуване на билет. 

С какво мога да плащам?

Всички локации на фестивала - барове, заведения за хранене и арт базар приемат плащания в брой, както и разплащане с дебитни/кредитни карти. На локацията на фестивала няма опция за обмяна на валута и се пазарува единствено в български левове 

Има ли медицински екип на локацията на фестивала?

На фестивалната карта, с червен кръст е отбелязан медицинския пункт, където екип от лекари се грижат за здравето на посетителите. Не се колебайте да потърсите помощ при симптоми на неразположение или при инцидент 

Аз съм артист. Мога ли да кандидатствам за участие на фестивала?

А to JazZ нямат специална форма за кандидатстване, но екипът на фестивала преглежда всяко запитване по имейл и при интерес се свързва с артистите 

Има ли къмпинг зона на A to JazZ?

Не, но посетителите свободно могат да си организират пикник и други забавни дейности.    

Back to top
a

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem Ipsum.
lorem quis bibendum aucto Lorem ipsum dolor
um aucto Lorem ipsum

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Follow us