Кондиционна тренировка със собствено тегло, която комбинира три типа упражнения – кардио, силови и изометрични, подходящи по ниво и интензитет за всеки, който иска да се раздвижи и да се зареди с енергия за целия ден на фестивала.

Кондиционните тренировки развиват всички мускулни групи, подобрявайки двигателната активност и повишавайки цялостната сила, баланс и координация на тялото.

Допълнително предимство е груповият формат, който зарежда с колективна енергия, повишава мотивацията и предоставя възможност за социализация. Още от сутринта може да разширите компанията за вечерта.

Яна Стефанова е групов треньор във Vibes Health & Fitness, занимава се с различни видове спорт, танц и плуване от 10 годишна. Ежедневието й в професионален и личен аспект винаги е включвало активно движение и работа с хора от различни култури и възрасти. През годините се занимава с плуване, фитнес и катерене, стигайки до кондиционните тренировки, които се превръщат в нейна страст през 2019 г. В нейните тренировки преобладава контролът, координацията, балансът и гъвкавостта, които оформят и заздравяват мускулатурата, повишавайки тонуса и силата на тялото.

“Топлоцентрала”

– тераса (виж фестивалната карта)

сутрините
на 8 и 9 юли
10:00 ч.
Back to top
a

Lorem ipsum dolor sit amet Lorem Ipsum.
lorem quis bibendum aucto Lorem ipsum dolor
um aucto Lorem ipsum

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Follow us